WA Verhaalservice

Autoschade is al vervelend genoeg. Zeker als u alleen WA verzekerd bent en zelf de schade moet gaan verhalen op de tegenpartij. Deze werkzaamheden nemen wij u graag uit handen. Helemaal gratis voor alle relaties van A.A.S. Autoschade. Dus ook voor u!
 
Laat ons het regelen!
Om deze dienst aan te bieden, werkt A.A.S. samen met Rolf De Jong Autoschadebedrijf die al jaren dit soort schades verhaalt. Zij zorgen in opdracht van ons dat het gehele administratieve proces in gang wordt gezet en de geleden autoschade wordt verhaald. Dat geldt ook voor eventuele persoonlijke en letselschade. Uiteraard zijn er wel voorwaarden verbonden aan deze gratis dienst, wij informeren u graag in een vrijblijvend gesprek over onze verhaal dienst.

Schade verhaald?
Zodra de schade succesvol is verhaald, krijgt u van ons bericht en maken wij met u een afspraak voor het herstellen van uw autoschade. U hoeft verder niets te doen, alleen uw auto brengen en wij zorgen ervoor dat deze weer in topconditie de werkplaats verlaat. Alle administratieve zaken rondom de verhaals- actie worden door ons afgehandeld. Wel zo gemakkelijk toch?

Wilt u het verhalen van uw schade laten regelen door Autoschadebedrijf Rolf De Jong?
Vul het contactformulier in op onze contactpagina, bel voor een vrijblijvende afspraak naar: 0455210590 of kom gerust eens langs! Ons team staat voor u klaar!